Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Himmelske hummerhaler i ovn

Antal: 4 Pers.

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Hummer

JomfruhummerhalerIndsendt :

Himmelske hummerhaler i ovn 4 Himmelske hummerhaler i ovn 1 Himmelske hummerhaler i ovn 2 Himmelske hummerhaler i ovn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.jomfruhummer
 Olivenolie - Hvidløg - finthakket og spar endelig ikke på det
 Salt
 peber
 Friske krydderier - f.eks. mynte salvie og citronmelisse - der findes andre skønne citron krydderplanter….. Brug hvad som helst
 


Opskrift:

Brug en god oliven olie og hæld op en skål
Knæk halen af mod ryggen så den sorte tarm kommer med ud. Klip nu med en lille skarp spids saks skallen igennem på maven af hummerhalen. Luk halen op og bred den ud så den deler sig i skallen…..
Tænd oven på 200 grader C. alm. ovn.
Læg halerne på en bageplade med maven op, smør dem med rigeligt af god olie. Krydr dem med frisk hvidløg og de friske krydderurter.
Salt/peber og evt. en lille smule karry drys. (fra karryplanten)

Sæt hummerhalerne i en varm ovn på 200 grader C. alm. ovn i max. 6 minutter.… sæt stopuret til -
De må endelig ikke få mere.


Tips:

Tilbehør. Flutes/bagerens den gode, eller bag selv Salat - som man selv syntes Hvidløgssmør Italiensk pasta - Brug den tynde pasta -…. købes i f.eks. Føtex og findes i køleboksen Pesto - grøn el. rød - (helst hjemmelavet)



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 113364 gange,
og udskrevet 2402 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Josephine   -  2015-02-08 18:50:47
De 6 minutter var perfekt her, i en alm 200°C forvarm ovn. Virkelig en lækker ret. :)

  -  2014-10-16 14:40:28
de skal have ca 12min.

  -  2014-09-25 21:22:06
er der et blank ben i hummerhaler

Anders  -  2014-09-05 10:27:24
Desværre helt enig med John, hummerhalerne er stadig helt rå efter 6 minutter, jeg gav dem 3 minutter ekstra, der var de stadig rå, så gav jeg dem 6 minutter yderligere, så var de helt perfekte. Hummerhalerne skal altså have 15 minutter og ikke 6 minutter

John Schmidt  -  2014-06-12 19:10:19
De er jo overhovedet ikke færdige efter 6min i ovn, de er nærmest rå