Dampede hvide asparges med persille

Dampede hvide asparges med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 friske hvide asparges
1 bdt.bredbladet persille
2 dl.hønsebouillon (terning + vand)
4 østers med saft
150 g.koldt smør i tern
0.5 citron saften heraf
100 g.lakserogn
 salt
 peber
 
Opskrift:
Asparges skrælles og koges forsigtigt i vand tilsat salt, til de er møre 5 - 8 minutter alt efter størrelse. Medens aspargesene koger, laves saucen. Sørg for at have alle ingredienser stående klar. I en stavblender lægges først smør, derefter persille. 1/3 af den kogende hønsefond hældes over og blenderen startes. Saucen skal køres helt glat og jævn med en konsistens som creme. Brug den sidste hønsefond til at justere konsistensen. Til sidst tilsættes østers og der tilsmages med salt, peber og citronsaft. Saucen hældes tilbage i en gryde og denne lunes forsigtigt. Den må ikke koge igen.

Anretning:
Saucen hældes i bunden af en tallerken og asparges anrettes dekorativt ovenpå. Til sidst toppes med lakserogn.





karakterer:
Opskriften er vist 29774 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu