Kyllingefrikassé med forårsgrønt

Kyllingefrikassé med forårsgrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JOC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 løg finthakket
4-500 g.kyllingebryst, skåret i strimler
200 g.små kartofler i halve
225 g.gulerødder i skiver
2 laurbærblade
3 dl.kyllingefond
200 g.sukkerærter
250 g.grønne asparges i skiver
1 citron saften heraf
1 tsk.tørret estragon (evt frisk)
2 dl.cremefraiche 38%
 salt
 peber
 
Opskrift:
Opvarm olien i en stor gryde, tilsæt løg og kyllingestykker og svits i 5 minutter, til kyllingen begynder at brune. Tilsæt kartofler, gulerødder og laurbærblad og svits i ca. 3 minutter, rør rundt så det ikke hænger fast. Hæld kyllingefonden ved og krydr med salt og peber.

Bring retten i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 20 minutter, til kartofler og kylling er færdigtilberedt. Tilsæt sukkerærter og asparges og kog 3 minutter mere.

Fjern laurbærblade og rør citronsaft, estragon og cremefraiche i. Smag til med salt og peber.

Tips:

Variér grøntsagerne efter sæson - tilsæt f.eks. grønne bønner og pastinak i stedet for asparges og gulerod.





karakterer:
Opskriften er vist 13506 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu