Gillet torsk med ananas

Gillet torsk med ananas , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 citron
2 tsk.rapsolie
1 tsk.karry
750 g.torskefilet
4 tsk.brun farin
0.5 ananas ( 1 dåse ananas)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland en marinade af citronsaft,revet citronskal,olie og karry i en plastpose. Skær fisken i passende stykker læg fiskestykkerne i marianaden og mariner den i ca. 20 min. Skræl ananassen ogg skær den igennem på langs i ca. 1,5 cm tykke skriver. Læg skriverne i en pose, tilsæt brun farin og mariner ananasskriverne i ca. 10 min. Tag ananasskiverne op og hæld væden ned i posen til fisken. Grill ananasskiverne til de er gennemvarme og tag dem af grillen og placer dem et serveringsfad, hvor de holdes varme. Tag fisken op af marinaden og grill dem, til de er stegt - ca. 3-4 min. på hver side, krydr med salt og peber. Den grillede fisk severes sammen med de varme ananas.

Serveringsforslag:
serveres med couscous eller rissalat





karakterer:
Opskriften er vist 8641 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu