EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Grov tærtedej

Antal:
Portion
Ret : Diverse

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Tota2

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt : 2009-09-09

Grov tærtedej 4 Grov tærtedej 1 Grov tærtedej 2 Grov tærtedej 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

120 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Forklaring:

Melet i en skål, fedtstof skæres i tern, smuldres til der ikke er store klumper i, tilsæt vandet røres hurtigt igennem, stilles på køl mindst en time, rulles ud til tærte, madtærte eller minitærter/snegle.

Har du en foodprocessor, hældes alle ingredienser i så klarer maskinen arbejdet.

200 gr. i ovnen (180 hvis det er varmluft) Bages 12 min.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 11315 (2694 kcal)
KJ pr. Portion 11315 (2694 kcal)
Vægt ialt 605 gram
Vægt pr. Portion 605 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1870 KJ (445 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 28.0 gram
Kulhydrat 44.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.1 (29 stemmer)

Opskriften er vist 104692 gange,
og udskrevet 1392 gange.

  -  2010-08-17 21:52:24
Skal den forbages?

Kristina  -  2010-12-04 18:46:54
Ej det er virkelig en dårlig opskrift - det må I sgu gøre bedre.

tanja  -  2010-12-06 13:42:07
go tærte..dejen kan bare ikke fryses så blir den for våd

Ditte  -  2012-11-14 16:26:40
Super opskrift. Vi er vilde med den herhjemme.

Per  -  2014-02-12 19:44:13
På billedet har vi brugt dejen i en 24 cm. springform, til en madtærte. Dejen fik de 12 minutter som angivet på opskriften her, samt 1 time og 15 minutter med fyldet, denne portion fyld vil måske kunne række til 2 21 cm tærtefade.

Per  -  2014-02-13 11:31:52
Vi har ladet den overskydende dej hænge ud over kanten under bagningen for at dejen ikke skulle glide ned, den overskydende dej fjernes nemt med en kniv inden servering.