Syltede rødløg

Syltede rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Syltede rødløg, billede 4 Syltede rødløg, billede 1 Syltede rødløg, billede 2 Syltede rødløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Lage:
2.5 dl. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 Stjerneanis, hele
   
Opskrift:
Løgene pilles. Hvis det er store rødløg skære de i kvarte, så de stadig hænger sammen ved roden. Små rødløg kan syltes hele.

Lagen koges sammen og løgene tilsættes og det hele koger 2 minutter, og hældes på glas.





karakterer:
Opskriften er vist 48954 gange,
og udskrevet 712 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4553 (1084 kcal)
KJ pr. Portion 4553 (1084 kcal)
Vægt ialt 962 gram
Vægt pr. Portion 962 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 473 KJ (112 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 27.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-01-04 23:43:46
Kan man fryse syltede rødløg

  -   2012-08-12 14:13:39
Jeg har lavet syltede rødløg med Cucina balsamico fra Rema 1000 i stedet for rødvinseddike - stjerneanis og vanille undlod jeg også, da jeg ikke havde nogen af delene - det var meget spontant jeg skulle bruge løgene i en sandwich med oksekød, så derfor måtte jeg nøjes med det jeg havde hjemme, hehe. Det blev altså virkelig godt, og var lynhurtigt at lave!

  -   2012-08-11 16:33:12
Jeg har lavet syltede rødløg med Cucina balsamico fra Rema 1000 i stedet for rødvinseddike - stjerneanis og vanille undlod jeg også, da jeg ikke havde nogen af delene - det var meget spontant jeg skulle bruge løgene i en sandwich med oksekød, så derfor måtte jeg nøjes med det jeg havde hjemme, hehe. Det blev altså virkelig godt, og var lynhurtigt at lave!

  -   2012-03-28 16:57:09
det smager bare fantastisk til dampede torsk i salat og til oksekød