Chicky Kylling

Chicky Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingebryster
1-2 mangofrugter
 Champignon
 løse ris eller flutes eller aspargeskartofler
 løg
 piskefløde
1 dl.sherry (tør)
Opskrift:
Risene koges efter anvisningen på posen.

Kyllingebrysterne steges gyldne/brune ca. 10 min., hvorefter de holdes varme. (må ikke videresteges.

Løg, mangofrugt, champignon hakkes og kommes på panden, efter et kort øjeblik - når frugten har væsket lidt - kommes piskefløde og sherry ved og steges videre ved jævn varme til det er jævnet til en jævn konsistens.

Kyllingebrysterne flamberes og lægges i et fad.

sovsen hældes over som er krydre med salt og peber.

Risene kommes i en skål og der pyntes med paprika over begge ting.





karakterer:
Opskriften er vist 39808 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-05 20:24:32
Mangler mængdeangivelse på champignoner, løg og fløde. Sherryen bruges i saucen, så hvad man flamberer med?????

  -   2007-07-18 10:49:00
Lyder som en dejlig ret, den kunne jeg godt tænke mig at lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg ville gætte på at det er sherryen, man skal bruge til flamberingen

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har lavet retten uden at flamberer den. Jeg brugte 1/4 l. madlavningsfløde og det var dejligt. En let og nem tilgængelig ret, som kan bruges både til hverdag og som gæstemad. Tak for den.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ville være rart at vide hvilken mængde piskefløde skribenten havde i tankerne. Ligeledes ville jeg gerne have at vide, hvad der skulle bruges til flambering og evt. hvor meget.