Bourbon Chicken

Bourbon Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Claus Bruun

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kyllingebryst, skåret ud i gode bider
1-2 spsk.olivenolie
1 fedpresset hvidløg
0.25 tsk.ingefær
0.75 tsk.knuste røde chili korn
0.25 kopæble juice
0.33 koplys brun sukker
2 spsk.ketchup
1 spsk.æbleeddike
0.5 kopvand
0.33 kopsojasauce
 
Opskrift:
Opvarm olien på en varm pande
Tilføj kyllingestykkerne og steg dem til de er let brune
fjern kyllingestykkerne
Tilføj de øvrige ingredienser, varm dem ved medium varme til de mixede og opløste
Tilføj kyllingestykkerne og bring det hele i kog.
Reducer varmen og lad det koge i 20 minutter
Server over varm Basmatiris.





karakterer:
Opskriften er vist 11837 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-28 17:30:09
Lækker opskrift. Kan anbefales!