Risret med kyllingefilet

Risret med kyllingefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Nakaje

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kartofler
2 ds.ærter og karotter
6 dl.basmatiris
2 stk.kyllingebryst
1 løg
 karry
 stegemargarine/smør
 
1 yoghurt naturel
 
Opskrift:
Sæt en gryde med vand til at koge til kartoflerne. Skræl kartofler og skær dem i små tern. Når vandet koger kommer du kartofler i og lidt salt. Bring ris i kog, med 7,5 dl vand og ca 2 tsk karry og noget salt. Skær kyllingebryst i tern. Tag pande med margarine og svits løget med ca 2 tsk karry. Efter dette steg kødet i til det er færdigt. Så tager du ærterne og gulerødderne og kommer på panden sammen med kødet. Bland det sammen og skru ned for varmen. Når kartoflerne er færdige blander du dem med kødet på panden. Lad det være på panden lidt så kartoflerne får smag. Til slut blander du det med risene i en gryde. Til maden serveres yoghurt naturel.





karakterer:
Opskriften er vist 14083 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-08 12:40:59
Det smager bare super godt😊