Kiklers Leverpostej

Kiklers Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 bakker

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Kikler

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.svinelever
1 kg.fersk spæk
500 g.hakket svinekød
3 løg
1 fedhvidløg
6 æg
1 l.sødmælk
2 dl.vand
12 spsk.hvedemel
6 ansjoser
2 bouillonterninger
3 tsk.allehånde
2 tsk.merian
2 tsk.timian
1 tsk.kardemomme
5 tsk.sort peber
3-4 tsk.salt
 
Opskrift:
Hak lever og spæk i kødhakker.
Opløs bouillonterningerne i vandet.
Bland løg, hvidløg, ansjoser, krydderier, salt, mælk, æg, mel og bouillon og purér det med stavblender.

Bland alle ingredienserne, inklusiv svinekød, i en stor skål, og blend grundigt med stavblender.

Fyld massen i 12 aluforme og bag i vandbad ved 175 grader (varmluft) i ca. 45 minutter

Tips:

Den er SÅ god!





karakterer:
Opskriften er vist 8554 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu