Tyrkisk suppe (sund)

Tyrkisk suppe (sund), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Line Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 mellemstore løg
2 røde pebere
2 ds.hakkede tomater
300 g.hakket oksekød 3-6%
250 g.champinion
150 g.suppehorn
1.5 bouillonterning, grøntsag
1.5 l.vand
1 bdt.persille
2 spsk.rosen paprika
4 spsk.citronsaft
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kom tomater, vand og bouillonterninger i en gryde og bring i kog.
Hak løg og peberfrugt i 1 centimeter tern og kom i gryden.
Rens og skær champignon i skiver og kom i gryden.
Smuldrer oksekødet ned i gryden.
Tilsæt krydderier og lidt salt.
Kog ved svag varme under låg i 1o min.
Hak og tilsæt persille og suppehorn og kog efter anvisning på posen.
Smag til.

Tips:

Serveres med groft brød, og kan serveres med en lidt tyrkisk/græsk yoghurt 2% på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 5698 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-11 18:38:19
Der skulle stå, at der skal bruges 1½ grøntsagsterning og 1½ liter vand.