Baconbøf med stegte kartoffler og salat

Baconbøf med stegte kartoffler og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Andreas Hansen

Indsendt :      Red :
Baconbøf med stegte kartoffler og salat, billede 4 Baconbøf med stegte kartoffler og salat, billede 1 Baconbøf med stegte kartoffler og salat, billede 2 Baconbøf med stegte kartoffler og salat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
8 skiverbacon
1-1.5 kg.kogte kartofler
 
 Salat:
 Iceberg salat
 Løse majs
 agurk
 Cherrytomater
 gulerødder
 Rød pepper
 olie
 
 
Opskrift:
Form kødet til 4 store, lidt flade bøffer da de bliver mindre og højere når de bliver stegt. vikl 2 skiver bacon "over kors" om hver. Brun dem på hver side af fedtet fra baconen, og steg dem i ca. 7 minutter på hver side(GENNEMSTEGT)

Rist kartoflerne på panden i ca. 5 minutter mens bøfferne hviler.

Salat:
Skær iceberg salaten i strimler, agurken skæres i små stykker/tern, skær derefter cherrytomaterne i kvarte, lidt rød peber skøre i små tern. Gulerødder skrælles og rives f.eks. på et rivejern, hæld til sidst de løse majs i. Hæld det op i en stor skål og det anbefales at dryppe lidt vegetable olie i, det er dog valgfrit men det anbefales, der kan også bruges andre som jomfruolivenolie alt efter hvad man bedst kan li' og bland salaten til sidst.

Tips:

Kartoflerne krydres med lidt timian og sort peber, og bøfferne krydres med peber inden baconen vikles på.





karakterer:
Opskriften er vist 28870 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu