Nemt rugbrød

Nemt rugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hornbek

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.koldt vand
2 dl.kærnemælk
1.5 dl.øl
10 g.gær
350 g.hørfrø
300 g.rugkerner
150 g.sesamfrø
100 g.græskarkerner
250 g.rugmel
300 g.hvedemel
15 g.salt
 
Opskrift:
Alle ingredienser røres sammen i ca 10 min. med håndmikser eller i røremaskine. Fyld i smurt rugbrøds form.

Stil dejen på køl og lad den står i op til 7 dage. Jo længere den står jo mere syrligt bliver brødet.

Når brødet skal bages, tages det direkte fra køleskabet og bages ved 175 grader i ca. 1 time og 20 min. Herefter vendes det ud af formen og bages 10 min mere.

Tips:

Denne opskrift har jeg fundet på nettet - kan ikke huske hvor, men har netop afprøvet den og det bliver et fantastisk godt rugbrød. Prøv det.





karakterer:
Opskriften er vist 13114 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu