Gumbosuppe med fisk

Gumbosuppe med fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
250 g.okra skåret i mindre stykker
1 stort løg groft hakket
2 stilkebladselleri fint hakket
1 fedhvidløg fint hakket
1 tsk.salt
1 tsk.sort peber
1 tsk.sukker
1 tsk.koriander
10 dl.fiskebouillon
1 stor grøn peberfrugt groft hakket
1 rød peberfrugt groft hakket
1 ds.Tomater groft hakket
1 lille bdt. Persille groft hakket
2 spsk.frisk koriander hakket
6-8 dråbertabasco
1 kg.fiskefilet en blanding af torsk kuller lyssej eller helleflynder
500 g.rejer
 
Opskrift:
Varm 1 spsk. af olien i en stor gryde over middelstærk varme. Tilsæt okra og svits i 5 minutter. Tag dem op og stil til side.

Skru ned for varmen og hæld resten af olien på. Kom løg og selleri i og svits dem i 5 minutter. Kom hvidløg i og svits det med i 1-2 minutter. Krydr med salt, peber, sukker og koriander.

Hæld fiskebouillon i og bring den i kog. Tilsæt okra, peberfrugterne og tomaterne. Skru ned for varmen og kog gumboen 8-10 minutter. Kom persille, koriander og tabasco i. Stik fiskestykkerne og rejerne ned i suppen og rør forsigtigt for at blande gumboen. Læg låg på og lad den koge 5 minutter.

Server straks med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 9940 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu