Kanelkage uden mælk

Kanelkage uden mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Sindahl

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
125 g.smeltet margarine (mælkefri)
400 g.sukker
400 g.hvedemel
4 tsk.stødt kanel
2 tsk.natron
5 dl.vand
 
 Glasur:
50 g.smeltet margarine (mælkefri)
250 g.flormelis
2 tsk.Vanilje
1 spsk.kakao (mælkefri)
2 spsk.varm kaffe
 
Opskrift:
Den smeltede margarine og sukker røres sammen. Vandet røres i. Tilsæt herefter øvrige ingredienser.
Hæld dejen i en bradepande.
Bag kagen i 30 min ved 200 C (180 i varmluft).

Glasuren røres sammen og smøres på når kagen er afkølet.

Tips:

Man kan også komme glasuren på mens kagen er varm. Glasuren smelter herved ned i kagen, og giver en mere "våd" konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 9653 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-05 15:55:01
det passer ikke hvad den anden sagde jeg syntes der skal mere vand i og lidt mere kanel i ps. det smager godt som muffins :)

  -   2010-03-17 21:21:30
hmm... skulle der ikke stå ½dl vand? ellers bliver det da noget plask