Sprøde småkager med brandy

Sprøde småkager med brandy , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.hvedemel
1 tsk.stødt ingefær
75 g.usaltet smør
57 g.sukker
3 spsk.Sirup, lys
2 spsk.brandy
75 g.letbitter chokolade(små stykker)
 
Opskrift:
Beklæd 2 bageplader med bagepapir.
Læg 2 træskeer parallelt på bordet med 1 cm's mellemrum.
Si mel og ingefær ud på et stykke bagepapir.

Opvarm smør, sukker og sirup i en kasserolle, indtil smørret opløses. Tag kasserollen af varmen og rør mel, ingefær og brandy i. Rør sammen til en jævn blanding.

Læg 3 dessertskefulde dej på den ene bageplade med god afstand imellem og bag i en forvarmet ovn ved 190 grader i 6-8 min, indtil småkagerne er løbet ud til en tynd struktur.

Tag paletkniven, læg dem over træskeerne og tryk dem godt ned mellem skeerne. Lad resten af sammen måde( bliver de hårde, skal de blot en tur i ovnen i nogle få sekunder for at blive bløde igen).

Bag den resterende dej på den anden bageplade, mens småkagerne formes.

Kom chokoladen i en porcelænsskål og stil den over en gryde med simrende vand, indtil chokoladen er smeltet. Dyp kanterne på småkagerne i chokoladen og lad dem tørre på en bakke beklædt med bagepapir.





karakterer:
Opskriften er vist 5054 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu