Grovstykker

Grovstykker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
15 g.gær
2 dl.vand
1 dl.kærnemælk
2 spsk.olie
1.5 tsk.salt
125 g.3 kornsblanding
300 g.fuldkornshvedemel
 
 æg til pensling
 birkes eller knækkede rugkerner
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kærnemælk, olie, salt og 3 -kornsblanding. Bland fuldkornshvedemel i ad at par gange, til dejen har en passende konsistens.

Ælt dejen godt, til den er blød og smidig og form straks 12 stykker. Lad dem hæve koldt (i køleskabet) natten over, dækket med et fugtigt stykke klæde.

Om morgenen pensles de med æg og drysses med birkes eller knækkede rugkerner.

Bages i ca. 16 minutter ved 225 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 5055 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu