Gærbrød med kødfyld

Gærbrød med kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Anettesusan

Indsendt :     

Ingredienser:
350 g.hvedemel
1.5 dl.mælk
15 g.gær
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 Kødfyld:
300 g.hakket oksekød
1 løg
 salt
 peber
2 spsk.tomatpure
0.5 spsk.hvedemel
1 dl.bouillon
 
Opskrift:
Almindelig gærdej hæver i 30 minutter.
Deles i a5 store eller 10 mindre stykker, der hver rulles ud til en aflang lille plade. Herpå lægges fyldet, der pakkes sammen til små brød luk for enderne.

Fyldet: Man letbrunde oksekødet og deri kommes det hakkede løg. Derefter kommes der salt, peber, tomatpure, hvedemel og bouillon. Smages til.

Brødene efterhæver i 20 min penslet og bager på nederste rille ved 225 gr. i 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 5789 gange,
og udskrevet 112 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu