KABAB - nem og lækker farsret

KABAB - nem og lækker farsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : nordkvist82

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.magert hakket oksekød
2 løg
2 æg
1 tsk.karry
 salt
 peber
200 g.kartofler
100 g.frosne ærter
1 bdt.persille
1 ds.flåede tomater (400 g)
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Pil løgene, hak dem og bland dem med det hakkede kød.
Pisk æggene sammen og bland dem med kødet.
krydr med karry, salt of peber.

skræl kartoflerne, riv dem på den grove side af råkostjernet og tryk dem tørre i et rent klæde.
Bland de revet kartofler, kød. frosne ærter og hakket persille.

Smør et ovnfast fad med olie og fordel kødblandingen heri.
Fordel de flåede tomater med væde over ( brug fingrene til at "smadre" tomaterne så de ikke ligger hele).
Sæt fadet i ovnen ved 220 grader 40-50 minutter.

servér retten med en skål salat eller/og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 7258 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-06 17:58:06
Nem mad som lugter rigtig godt. Bare husk at følg opskriften og ikke smid alt i farsen og så blande det sammen... Det giver et kæmpe svineri som du kan bruge 40 minutter på at gøre rent.