Fastelavnsboller 09

Fastelavnsboller 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Brandko

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.lunkent vand
50 g.gær
175 g.margarine
1 tsk.salt
1 spsk.sukker
1 dl.ymer
1 æg
 
 Fyld:
 Kagecreme fra f.eks. dr oetker
 
Opskrift:
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet. Vand, salt, sukker, ymer og æg tilsættes, hvorefter dejen æltes sammen. Derefter skal dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 40 min.

Dejen slås ned og deles i to eller tre stykker, som hver især rulles ud og skæres i firkanter, ca. 10 x 10 cm. En spsk. creme fordeles på hver firkant, hvorefter dejen pakkes godt omkring cremen. Bollerne stilles på en plade med sammenføjningen nedad, tryk gerne forsigtigt på bollerne til sidst, så de er helt lukket.

Bollerne skal efterhæve i 10 min, hvorefter de skal pensles med mælk eller æg og bages i ca. 15 min ved 200 grader.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags fastelavnsboller med creme

karakterer:
Opskriften er vist 5041 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu