Kalvekødsret med grønsager

Kalvekødsret med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.reelt kalvekød (f.eks. kalvebov eller kalveschnitzel)
 Mel
 salt
 peber
2 løg eller 1 bundt forårsløg
3 gulerødder
3 dl.lys bouillon
1 dl.creme fraiche
 brøndkarse eller persille
 
Opskrift:
Skær kødet i smalle strimler og vend dem i salt og peberblandet mel. Brun dem på alle sider i smør eller olie i en gryde. Svits derefter skivede løg og gulerødder. Hæld bouillon ved og lad det snurre ½ time eller til kødet er mørt.

Bland creme fraiche i, varm igennem og smag til.

Serveres drysset med persille eller brøndkarse, og med kartofler eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 19890 gange,
og udskrevet 635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu