Valentine chokoladekage

Valentine chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ukendt

Indsendt af : Josephine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.hakket mørk chokolade
2.5 dl.piskefløde
6 æg
4 spsk.sukker
1 tsk.Vaniljesukker
1 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 170 grader. Dæk bunden på en springform med smurt bagepapir og smør kanten med olie eller lign. Smelt chokoladen sammen med piskefløde under omrøring i vandbad ved ikke for stærk varme. Tag chokoladen af varmen og afkøl. Pisk æg, sukker og vaniljesukker i et vandbad ved ikke for kraftig varme. Pisk i ca. 5 min. til blandingen er tyk, skummende og fordoblet i størrelse. Tag æggeblandingen af varmen og vend melet og halvdelen af chokoladeblandingen i. Vend derefter resten af chokoladeblandingen i, lidt af gangen. Hæld derefter dejen i formen. Bag i ca. 45 min. eller til kagen føles fast.

Kagen afkøles i formen i ca. 5 min, gerne længere tid. Fjern kanten på formen og sæt kagen til afkøling. Når den er kold, stilles den i køleskabet i ca. 3-4 timer, til den er helt stiv.

Tips:

Du kan efter gen smag pynte med mynteblade, frosne bær og/eller vanilje is.





karakterer:
Opskriften er vist 7129 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu