Kejser Larsen Brød

Kejser Larsen Brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kejser Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hvedemel
100 g.rugmel
40 g.solsikkekerner
40 g.femkornsblanding
1 tsk.salt
3 dl.vand
1 dl.soya
50 g.gær
 
Opskrift:
Hvedemel, rugmel, solsikkekerner, femkornsblanding og slat blandes sammen i en skål.

Tag en anden skål og bland soja og vand, dette lunes i mikrobølgeovn, hvorefter gæren tilsættes.

Væsken tilsættes melblandingen lidt efter lidt, under omrøring med håndmikser,(dejkroge)til den er blank og fast.

Dejen stilles til hævning i en tildækket skål et lunt sted i 30 minutter.

Ælt dejen igen, og kom det tilbage i skålen, hvorefter det igen hæver i 30 minutter.

Ælt dejen igennem og form det til et brød.

Tildæk brødet på bagepladen og lad det efterhæve i 10 minutter.

Ridses og pensles med lunken kaffe og drysses med femkornsblanding.

Varmluftovn forvarmes til 250 grader.

Brødet sættes ind i ovnen og der skrues ned til 190 grader og bages i 30 minutter.

Tips:

Brødet fugtet evt. med en vandforstøver 15 minutter inde i bagningen, for at gøre skorpen sprød.





karakterer:
Opskriften er vist 3761 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu