Jægerbøffer med spidskommen og stuvede svampe

Jægerbøffer med spidskommen og stuvede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hakket oksekød
1 tsk.spidskommen
3 fedpresset hvidløg
8 skiverbacon
 
 Stuvede svampe:
400 g.champignon eller andre svampe
1 dl.piskefløde
1 tsk.sennep
2 kvisterosmarin
 
 Serveres med kogte kartofler vendt på panden i lidt smør
 
Opskrift:
Kødet røres sejt med salt og peber, tilsæt hvidløg og spidskommen. Lad farsen stå 15 min.

Form så farsen til 8 bøffer, og rul 1 stk bacon omkring. Steg bøfferne 3-4 min på hver side.

Rens svampene og skær dem i grove stykker, rist dem gyldne i en gryde, hæld fløde og sennep i, krydr med salt og peber, kog det kraftigt ind og drys med hakket rosmarin.





karakterer:
Opskriften er vist 5506 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu