Schnitzelruller med pikantost og bacon

Schnitzelruller med pikantost og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Klaris84

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 schnitzler (skinke kalkun el. kalv)
0.5 bakkepikantost
 hakket persille
1 pk.sliced bacon
 
Opskrift:
Bank schnitzlerne ud med en kødhammer.

Smør et jævnt lag pikantost på den ene side af kødet.

Drys med hakket persille.

Rul schnitzlerne, og pak rullerne ind i bacon.

Luk med tandstikkere, eller stik et grillspyd igennem.

Steges i ovnen ved 180*c i ca. 50 min.
Det varierer dog efter hvor store rullerne bliver. Så skær en over, og se om de er færdige, eller tjek med stegetermometer.

Tips:

Serveres med blandet salat og bagte kartoffelbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 6431 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-18 21:59:44
Kan også laves med hvidløgsfriskost, begge dele er rigtig lækkert.