Røget medister med sennep og ost

Røget medister med sennep og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ulrik

Indsendt :     

Ingredienser:
1 stk.røget medister
3 trekanter den leende ko
3 tsk.dijonsennep
1 ds.hakkede tomater
 
Opskrift:
skær medisteren halvt igennem på langs så snittet ligger øverst. fjern skindet fra medisterne og placer den i et ovnfast fad. fyld ost i revnen hele vejen rundt og fordel sennepen på toppen af medisteren. hæld de hakkede tomater ved. bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 20-25 minutter

Tips:

serveres med hvidløgs flutes og ris/pasta





karakterer:
Opskriften er vist 15410 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-01 19:07:11
Vil nok bruge en ost OG sennep som smager af lidt mere næste gang. Og krydre tomaterne lidt; evt med lidt friske krydderurter, så det hele smager af lidt mere.

  -   2010-12-12 15:01:57
Vi bruger at smøre med både sennep og ketchup og putte fint skivede æbler i snittene, olie/ margarine i bradepanden og evt. en enkelt dåse hk. tomater ved og ellers bare en god kartoffel/sellerimos til. Det er GUF !!!