Kylling i karry med ananas og champignon

Kylling i karry med ananas og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mama4

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Kyllingfilé i strimler
1 ds.Ananas (tern)
1 gl.Champignoner i skiver
 Margarine
 hvedemel
 Mælk
 Karry (gerne forskellige slags)
1 tsk.hønsebouillon pasta (Oscars)
1 knsp.Aromat
1 knsp.Oregano
 
Opskrift:
Varm fedtstoffet.
Tilsæt kyllingekødet og brun det.
Tilsæt vand, så kyllingekødet er dækket.
Kog kyllingen i ca. ½ time.

sæt gerne risene i gang nu -

Hæld vandet fra kyllingen og gem det til sovsen.
Læg kyllingekødet i en skål

Sovs:
Brand karryen af i margarinen.
Tilsæt mel under omrøring og lav en smørbolle.
Tilsæt lidt mælk (1-2 dcl.) under omrøring, og sørg for at massen er jævn.
Tilsæt vandet fra kyllingen lidt efter lidt til du har den mængde sovs du skal bruge.
spæd gerne til med ananassaften
det giver en ekstra god smag i sovsen.
Smag den til med krydderierne.
Tilsæt champignoner og Ananas.

Serveres med ris.

Tips:

Bland gerne flere typer af karry sammen, da det giver en mere intens og dybere smag generelt i alt slags retter. Bouillonen kan sagtens erstattes med alm. terninger (ca. 4 stk.) Mængden af krydderier er kun vejl., da det tit kommer an på smag og behag. Man kan sagtens bruge kyllingekød fra en hel kylling eller hele kyllingelår, men så bliver sovsen lidt federe. (kan varmt anbefales) Basmatiris anbefales. (tilsæt gerne en lille klat bouillon i vandet. Bon Appétit!





karakterer:
Opskriften er vist 31553 gange,
og udskrevet 742 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-14 01:41:58
kYLLINGEN SKAL/BØR først STEGES AF med KARRY - CA. 1 SPSK. OG DEREFTER TILSÆTTES FORSKELLIGE TING - ELLERS SMAGER DEN AF INTET - BORTSET FRA SAUCEN, MEN DET HAR INTET MED KARRYKYLLING AT GØRE. dE SKAL STEGES FØRST I SMØR TILSAT KARRY, OG UDEN AT SMØRRET BRUNER.

  -   2009-02-06 17:56:09
smager super godt. har tilføjet kikærter.men god ret nem til børn