Ristet ris Thailand

Ristet ris Thailand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.jasminris
2.5 dl.vand
2 spsk.østersovs
2 spsk.soya
2 tsk.fiskesovs
2 forårsløg
3 tomater
1 alm. løg
150 g.tigerrejer
2 kyllingebryst
 peber
2 æg
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
 agurker i skiver
 lime
 
 Evt.:
 Chili sovs ( hakket friske chilier hakket hvidløg lime og fiskesovs blandes sammen)
 
Opskrift:
Kog risene med vand, til det er færdig
Risene køles ned
Hak alm. løg groft
Hak hvidløg
Skyl forårsløg, og hakke det groft

Varm olien godt på en pande, svist hvidløg og løg
Kom æggene på panden og rør rundt
tilsæt rejer og kylling, til det næsten er færdig.

Kom risene på panden, og smag til med soya, fiskesovs, østerssovs og peber.
kom til sidst de hakkede tomater i, og rør rundt.

serveres med agurker i skiver og lime både. Evt: chilisovs






karakterer:
Opskriften er vist 9519 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-15 13:35:31
man får da to kyllinge bryster i overs når man har fulgt opskriften

  -   2008-10-14 13:37:08
der skal stå 2,5 dl vand