Broccoli og skinke tærte

Broccoli og skinke tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : familiekokken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
200 g.hvedemel
150 g.margearine eller smør
0.5 æg
1 spsk.koldt vand
 
 Fydet:
1 Brocoli (Ikke stænglen)
150 g.skinke
 
 Sovs:
3 dl.fløde
1.5 æg
 
Opskrift:
1.) Først laves dejen
Tænd ovnen på 200 grader
Smøren skal være kold og brug en gaffel! Smør og mel rives sammen i en skål.
Når denne blanding er en omgang smulder har du en perfekt blanding.
Tilsæt vand (evt. æg) og rør sammen. Denne blanding kan faktisk godt rulles ud på et bord. Det kræver dog lidt øvelse. Tilsættes æg bliver bunden ikke så sprød.
Når dejen er rullet ud til en tynd plade, placeres denne plade i en tærteform.
Tærtebunden bages ved 200 grader i 5 min.
2.) Fyld
Broccoli skæres i små stykker og fordeles ud over tærtebunden sammen med skinken.
3.) ”Sovs”
Fløde og æg blendes i ca. 1 min og hældes derefter ud over tærten.
4.) Topping
På toppen af tærten kan resten af dejen smuldres ud. Det giver en dejlig sprød skorpe.
5.) Bages i 20-25 min ved 200 grader

Tips:

Denne opskrift er super enkelt og go til dem der har travlt. Denne opskrift har en fedtenergiprocent på den frække side af 120% og kan kun anbefales som mellemmad eller forret! Det tager lidt tid at lære at rulle dejen ud - men den bliver tilgengæld perfekt sprød -hvis man undlader at bruge æg til dejen.





karakterer:
Opskriften er vist 33559 gange,
og udskrevet 890 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu