Pebersauce

Pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Pebersauce, billede 4 Pebersauce, billede 1 Pebersauce, billede 2 Pebersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.skalotteløg
1 spsk.smør
0.5-1 spsk.knust sort peber
0.5 flaskekraftig rødvin
5 dl.kalvefond eller bouillon
1-3 spsk.Maizena
 
Opskrift:
Hak chalotteløgene fint og lad dem svitse et par minutter i 1 spsk smør. Tilsæt knust peber, rør rundt et minuts tid og tilsæt så rødvinen. Lad det koge ind til halvdelen og tilsæt så stegesky fra bradepanden, kalvefond eller bouillon. Kog godt i gennem og jævn saucen med lidt maizena rørt ud i lidt koldt vand eller rødvin. Si saucen og smag til med salt. Pisk evt. et par klatter koldt smør i til allersidst.





karakterer:
Opskriften er vist 53035 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-05 21:40:47
Max 0,5 spsk peber, eller bliver det alt for stærkt

  -   2016-12-17 19:35:59
Den er ikke skide god... minder mere om en rødvinssauce

  -   2015-02-09 17:06:43
FANTASTISK SAUCE!!! nem at lave og smager fantastisk med en god bøf. Kan klart anbefales.

  -   2010-03-21 15:44:43
Nem at lave og rigtig smagfuld sauce.