Pandebrød af kikærter (glutenfri)

Pandebrød af kikærter (glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sus.m

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kikærtemel (besan)
2.5 dl.soyamælk
1 æg
1 spsk.bagepulver
1 tsk.salt
1-2 tsk.tørrede krydderier efter smag fx oregano rosmarin herbes de provence basilikum eller lignende
 
 Evt.et drys salt ovenpå når det er bagt færdigt
 
2-3 spsk.olivenolie til panden
 
Opskrift:
Alle ingredienser piskes sammen med håndpisker, til det er glat.
Olien varmes op på en teflonpande.
Dejen hældes på. Bages-steges på begge sider 10-15 minutter ved middelvarme under låg, så det får farve.
Sluk for panden, og lad det få den sidste varme og køle langsomt af.

Spises fx lunt som alternativt tilbehør til mange retter.
Eller koldt med al mulig pålæg,tapenader, smørepålæg mm.

Tips:

Brug fx en anden pande eller en tallerken i samme størrelse, når brødet skal vendes, så det ikke går i stykker. Superhurtigt og nemt at tilberede.





karakterer:
Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu