Kylling i sur-sød sovs 02

Kylling i sur-sød sovs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anette Ø

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 kyllingebrystfilet
4 nektariner
1 bakkeminimajs
300 g.slikærter
 
 Sur-sød sauce:
5 dl.vand
 Hønse bouillonterning
100 g.sukker
1 dl.eddike
 jænes med maizena
 
 Råkost:
 Revet gullerod
 Rosiner
 Citron saft
 
Opskrift:
Lav en sursød sovs af ½ l vand med hønsebouillon terning, sukker og eddike. Kog det hele sammen og jævn med maizena.
Skær friske nektariner i både, halver minimajsen og kom det i saucen sammen med slikærter.
Krydr og steg kyllingebrysterne.

Server kyllingebrysterne med råkost, sursød sauce og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 11848 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu