Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rønnebærmarmelade - Rønnebær marmelade

Antal: 1 Portioner

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Bær

RønnebærIndsendt :


Ingredienser:
1 kg.ribbede rønnebær
4 dl.vand
800 g.sukker
0.5 stang vanille
3 tsk.melatin
1 tsk.atamon
 


Opskrift:

Skyl de ribbede rønnebær. Læg dem i fryseren i et par timer, hvis de ikke bryder dem om så kraftig en smag.

Kog bærrene i vand, til de falder sammen. Tilsæt sukker og den flækkede vanillestang og kog rønnebærrene, til de er klare. Det tager ca. 20 minutter.

Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring og koger yderligere 2 min.

Fjern vanillen og skum syltetøjet og tilsæt atamon.

Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13454 gange,
og udskrevet 409 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu