Rønnebær-æblekompot

Rønnebær-æblekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.rønnebær
500 g.æbler
5 dl.vand
1000 g.sukker
 
Opskrift:
Skyl rønnebærrene i koldt vand. Lad dem dryppe af og rib dem for stilkene. Lettes med en gaffel. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.

Kom rønnebær, æbler og vand i en gryde. Lad det koge for svag varme uden låg i 8-10 minutter.

Tilsæt sukker og lad frugten koge yderligere 8-10 minutter. Rør ofte i gryden, så kompotten ikke brænder på.

Tag gryden fra varmen og skum eventuelt.

Hæld kompotten i glas eller krukker og bind straks til med syltepapir eller dobbelt pergamentpapir eller luk med tætsluttende låg.





karakterer:
Opskriften er vist 12370 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu