Rønnebær-æblegele

Rønnebær-æblegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rønnebær
500 g.umodne æbler
4-5 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
1 kg.sukker
1 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
Skyllede rønnebær og vaskede, ituskårne æbler varmes langsomt med vandet under låg og koges, til saften træder ud. Mosen hænges til afdrypning i saftpose natten over.

Saften måles og bringes i kog. Sukkeret røres langsomt i, mens saften koger. Geleen koges til saftdråberne falder tungt fra skeen.

Skummes og tilsættes atamon. Geleen hældes op i atamonskyllede glas der lukkes dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 20770 gange,
og udskrevet 394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu