Pasta konge ret

Pasta konge ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : oOGoddesSOo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pose pasta
 Kyllingebryst
1 poserevet ost
4-6 gulerødder
1-2 bdt.forårsløg
3 dl.Olie
2 Bouillonterning
2-3 flaskercreme fine
 
Opskrift:
Pastaen koges.
Kyllingen skæres i små tern og steges på panden.
Gulerødder rives på den grove side af rivejernet og forårsløg skæres i små ringe.
Olie og bouillon bringes i kog i en gryde. Grønsagerne svitses heri og står og simre mens kyllingen steger og pastaen koger.

Et ildfast fad smørres med olie/margarine. Pastaen hældes heri, ost kommes henover, grønsager ovenpå og kyllingen her over.

Ost kommes på øverst og cremefine hældes ud over hele retten.
Retten sættes i ovnen ved 150-200 grader alt efter hvor meget tid man har.

Ved 150 ca en time
Ved 200 ca en halv time
Man kan se når retten er færdig så er den fast og osten gylden og smeltet.

Tips:

Kongeret som bare SKAL prøves smager vidunderligt og er også rigtig lækker dagen efter både kold og varm.





karakterer:
Opskriften er vist 8119 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-17 11:25:15
Alt for fed

  -   2011-06-22 18:00:16
3 dl olie??? Det lyder godt nok en smule voldsomt....

  -   2008-07-27 17:07:21
Skal lige nævnes retten faktisk er meget nem og lave og mætter meget godt. Vi spiser ikke engang et halvt fad og vi er to voksne og min kæreste er håndværker med god appetit. :)