Lidt alm. deller

Lidt alm. deller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tascha

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mad:
500 g.svinefars
2 æg
2-3 spsk.hvedemel
1.5-2 dl.mælk
2 tsk.karry
1 tsk.himalaya salt/golden lion (fra netto)
 salt
 peber
 margarine til stegningen
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 vand så det dækker kartoflerne
 himalaya salt/golden lion (fra netto)i vandet før kogning giver et lækkert resultat
 
 Sovs efter behag
 
Opskrift:
mel, æg, mælk, fars salt og peber og himalayasalten kommes i en stor skål og blandes evt. med en håndmixer.

Lad det hvile i et kvarters tid
smæk margarinen på panden og vupti så er der aftensmad.

obs, hvis man bruger nye kartofler kan man selvfølgelig godt bruge salt. Men det bedste ved nye kartofler er at smage den søde smag de har, man kan også vælge at koge dem sammen med noget persille, eller andre grøntsager.

Tips:

Hvis det nu er dellerne ikke bliver spist op så kan man trygt lægge dem i køleskabet og komme dem på brødet til middagen dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 3435 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu