Grønne krebinetter med stuvet blomkål

Grønne krebinetter med stuvet blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 4 Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 1 Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 2 Grønne krebinetter med stuvet blomkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvet blomkål:
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Kogevand fra blomkålen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, nye
   
Opskrift:
Krebinetter:
Hak krydderurterne fint og bland dem i farsen sammen med salt og peber, gem lidt krydderurter til pynt.

Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i sammenpisket æg og dernæst i rasp.

Steges gyldne i smør, 4-5 min. på hver side.

Del blomkålen i buketter og kog dem knap møre i saltet vand.

Smelt smørret rør melet i og spæd med vand og fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre 5 minutter og tilsæt så blomkålsbuketterne.

Server krebinetter og blomkål med nye kartofler og et drys krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 129080 gange,
og udskrevet 7003 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13870 (3302 kcal)
KJ pr. Pers. 3467 (825 kcal)
Vægt ialt 3138 gram
Vægt pr. Pers. 784 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-06-19 20:14:15
Super opskrift

  -   2011-12-07 10:54:16
Har lavet det og det smagte SKØNT. Tak for opskriften.

  -   2011-11-16 22:16:57
Hej :) Vil bare sige mange tak for mad. Har lige lavet det og det var bare godt! Vil helt sikkert blive en fast ret i mit køkken.

  -   2010-10-29 19:07:01
VIRKELIG GODE KREBINETTER ;) Vil bare lige tilføje at de også også vildt godt men en klump revet cheddarost inde i midten.

  -   2008-07-22 20:47:08
MUUUUMS!! Det bedste af det bedste!! Rigtig go' mad.. :o)