Iransk kabob

Iransk kabob, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : vimse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød
2 mellem løg
1 ds.hakkede tomater
2 fedhvidløg
 karry
 soya
 salt
 peber
 yasminris
 
Opskrift:
Risene koges i nogle få minutter, til de er al dente, de hældes i en si og gryden vaskes.

der hældes en slat vand og en klat smør i bunden af gryden, dette bringes i kog, og risene hældes i gryden igen. pak et viskestykke om grydelåget og sæt låget på gryden så dampen ikke slipper ud. lad risene passe sig selv en halv times tid, ved svag varme.

løgene skæres i mindre stykker og blendes til det ligner mos, bland mosen godt med kødet og tilsæt salt og peber efter behov. farsen formes som STORE frikadeller og mases næsten flade og steges på panden.

de færdige "deller" lægges i et ildfast fad. de hakkede tomater hældes i en gryde og fyld dåsen halvt med vand og tilsæt dette også karry, hvidløg, soja, salt og peber tilsættes efter behov.

sovsen hældes i det ildfaste fad og stilles i ovnen ved 200gr. Risene har været på ca. en time nu. så kan der vaskes op og vente lidt til der er gået en halv time, så er risene og kødet færdigt.





karakterer:
Opskriften er vist 4445 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-28 23:21:20
KEDELIG RET, HVIS IKKE DET TILSÆTTES FLERE KRYDDERIER, CHILLI, MASSER AF HVISLØG OG MÅSKE KARRY ELLER 2 TSK. PAPRIKA, ELLERS SMAGER DET IKKE AF EN DYT. dET FORBEDRE RETTEN MEGET - HAR SELV PRØVET PRØVET DEN MED MASSER AF OVENNÆVNTE INGRIENSER - SÅ BLIVER DEN SUPÉR GOD,