Svigermors gryde ret

Svigermors gryde ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : henriette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
5 ds.hakket tomater
10 bouillonterninger, okse
 maizena jævning brun
 
 Tilbehør:
 ris eller pasta
 
Opskrift:
svits kødet til det er brunt, kom tomater i og kog op kom terningerne i kog vidre til de er væk rør med jævne melrum.
jævn med meazina
server


Tips:

serveres med ris eller pasta. kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 4774 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-15 19:22:51
Hold da kæft mand... Er du sikker på at alle magter at lave så fin en ret..? og er du sikker på at der er nok "okse bouliong terninger"..?

  -   2008-05-29 09:58:30
jeg undskylder for evt. stavefejl og tegn sætning