Æggesalat VII med billede opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Æggesalat VII

Antal:
Pers.
Ret : Pålæg

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : triiine

Indsendt : 2008-05-28

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Karry
0.25 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 bk. Karse. frisk
4 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Forklaring:

1)rør mayonnaise med karry, salt og peber
2)klip karse
3)hak hårdkogte æg, vend dem i dressingen med karse
4)smag til med salt og peber




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 4667 (1111 kcal)
KJ pr. Pers. 1166 (277 kcal)
Vægt ialt 382 gram
Vægt pr. Pers. 95 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1220 KJ (290 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 28.2 gram
Kulhydrat 0.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.8 (21 stemmer)

Opskriften er vist 37335 gange,
og udskrevet 626 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu