Grøntsagskage

Grøntsagskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanda

Indsendt :     

Ingredienser:
1 lille squash
2-3 gulerødder
2 kartofler
1 løg
0.5 rød peber
 
4 æg
 chilipasta - rød pesto (kan erstattes med krydderier efter eget valg)
 
2-3 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.natron
 
 salt
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 175 grader.

Squashen, gulerødderne og kartoflerne rives og blandes. Løget skæres i tynde, korte strimler og blandes i. Peberen skæres i strimler og blandes i.

Æggene piskes sammen med krydderier efter eget valg, fx. karrypasta, rød pesto og lidt chili. Tilsættes ca. 1½ tsk salt og blandes med grøntsagerne.

Mel, bagepulver og natron blandes sammen og tilsættes grøntsagerne. Det hele fyldes i en smurt bradepande og bages i 20 - 30 minutter ved 175 grader.

Tips:

Resultatet er en blød kage uden fedtstof eller sukker. Den kan spises som den er eller som tilbehør til en hovedret. Jeg vil anbefale at man krydrer den tilpas stærkt da den ellers kan virke lidt kedelig. Med indiske krydderier er den særligt lækker.





karakterer:
Opskriften er vist 12563 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu