Kanelsnegle 12

Kanelsnegle 12, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zetteboesen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 dl.mælk
50 g.gær
100 g.blødt smør (stuetemperatur)
2 æg
0.5 tsk.kardemomme
2 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
150 g.blødt smør
85 g.sukker
2 spsk.kanel
 
 Pensling:
1 æg
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
tænd ovnen på 225 c (varmluft)
Lun mælk og kom gær i.
Bland de øvrige ingredienser i.
Slå dejen godt sammen.
lad dejen hæve lunt i 30 min.
Rul dejen og kom fyld i.
Form sneglene, pensl dem med det samme, så falder de ikke sammen senere, og lad dem hæve i 30 min.
Bag sneglene i 7-10min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 12645 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-18 16:39:32
Stol aldrig på en opskrift. Var lidt mistænksom, når der står varmluft og så 225 grader. Derfor satte jeg uret på 3 min og ikke 7 (7-10) min. Allerede efter 3 min. var sneglene så sorte, at de var nærmest var uspiselige. Måske 2-3 ud af 15 stk. (lavede halv portion) kunne spises, men hvor den brændte dej var temmelig gennemtrængen.

  -   2010-12-15 23:46:21
Utrolig velsmagende og luftige. Og så kan selv en amatør-bager som mig finde ud af det...det er noget vi kan lide :-)