Kartoffel/pastasuppe

Kartoffel/pastasuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mellemstort løg
100 g.stribet flæsk
250 g.faste kartofler
25 g.smør
1.5 l.varm kødbouillon
1 knsp.salt
1 knsp.peber
200 g.albuespaghetti
2 spsk.friskhakket persille
 
Opskrift:
Løget og flæsket skæres i meget små tern, kartoflerne i papirstynde skiver (brug kartoffelskrælleren). Smør smeltes i en gryde, og løg og flæsk svitses i ca 10 minutter under stadig omrøring. Bouillonen hældes ved, smages til med salt og peber og bringes i kog. Kartoflerne kommes i suppen og koges i 10 minutter. Pastaen kommes i og koges al dente. Der drysses med persille inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 6452 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu