Kyllingebryst med asiatisk salat og sojasauce

Kyllingebryst med asiatisk salat og sojasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllingebryster uden skind og ben
1-2 tsk.olie
1 spsk.honning
 salt
 peber
 
 Sauce:
 saft af 2 appelsiner
0.5 spsk.honning
1 spsk.soja ? eller teryiakisauce
 lidtpresset hvidløg
 lidtfinthakket ingefær (ca. 2 cm.)
1-2 tsk.olie (gerne sesamolie)
 
 Salat:
1 bdt.fintsnittet forårsløg
1 bdt.rucolasalat
2 håndfulde lucernespirer
75 g.rejer
 evt.frisk koriander
 
 Tilbehør:
 Brød eller lidt løse ris
 
Opskrift:
Dup kødet tørt. Varm olien på panden, og brun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen, og dryp honning over. Steg kødet ved svag varme i 4 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme under alufolie.

Kog panden af med appelsinsaft, og hæld det over i en skål. Pisk nu soja, hvidløg, ingefær og lidt olie til en tyk sauce. Smag den til.

Bland ingredienserne til salaten og arranger den i toppe. Drys rejerne ovenpå, og pynt evt. med koriander.

Skær kyllingebrystet i tynde, skrå skiver, læg dem rundt om salaten, og dryp saucen over.

Server med brød eller lidt ris.





karakterer:
Opskriften er vist 6285 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu