Svinemørbrad med tomatchutney

Svinemørbrad med tomatchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betuma

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 skiverbacon
2 svinemørbrader
2 kvistefrisk rosmarin
 
 Fyld:
3 bøftomater
2 spsk.brun farin
2 spsk.eddike
 
Opskrift:
Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddike. Kog det i ca. 10 min. til det har en tyk konsistens. Afkøles i køleskabet.

Læg baconskiverne ud på bordet tæt sammen. Placer mørbraden ovenpå, skær den på langs næsten helt igennem. Fyld den med chutneyen og drys hakket rosmarin på. Fold baconen ind over og bag rouladen i et fad i en forvarmet ovn ved 200°C i 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 9538 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-25 11:43:36
Nem og hurtig tilberedning. Smagen er helt i top, - og så er det en god måde at gøre svinemørbrad lidt mere drøj!