Koteletter i fad med tomat og banan

Koteletter i fad med tomat og banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Randi Quvang

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Svinekoteletter
1 ds.Hakkede tomater
5 dl.Cremefraiche
1 Moden banan
1 Finthakket løg
1 Bouillonterning, svine
 salt
 peber
 
 evt.champignon ærter majs eller
 
Opskrift:
Koteletterne krydret med salt og peber og steges halvt færdig på en meget varm pande.

Cremefraiche og hakkede tomater kommes i en kasserolle med svinebouillon og den mosede banan og det finthakkede løg. varmes godt igennem og smages til med salt og peber. (må ikke koge)

Koteletterne lægges i et ovnfastfad, og overhældes med tomat/banan blandingen, og evt. grøntsager.

Bages midt i ovnen i 20-25 min ved 180-200 grader.

Serveres med ris.

God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 8626 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu