Rosenkålsgryde med bacon

Rosenkålsgryde med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.røget bacon
6 skrællede kartofler
6 skrællede gulerødder
500 g.rensede rosenkål
1 ds.koncentreret tomatpure
1 l.oksebouillon
 salt
 sort peber
 
Opskrift:
Rist baconen der er skåret i strimler til den er gyldne, tilsæt de skrællede skivede kartofler og gulerødder og lad det riste med til det begynder at tage farve.

Bland tomatpureen og rosenkålene i og hæld bouillon ved tilsæt lidt salt og peber og læg låg over bring retten i kog lad den koge i 45 min.

Rør af og til smag til med salt og peber.

Tips:

server retten sammen med sennep og brød





karakterer:
Opskriften er vist 8929 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu