Glaseret berberiandebryst

Glaseret berberiandebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : And - Berberiand

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Glaseret berberiandebryst, billede 4 Glaseret berberiandebryst, billede 1 Glaseret berberiandebryst, billede 2 Glaseret berberiandebryst, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2-3 berberiandebryster
500 g.kartofler
4 spsk.acaciehonning
2 storegulerødder
1 Knoldselleri
2 pastinakker
2-3 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 smør
 persille
 maizena
 friske krydderurter
 
Opskrift:
Rids skindet på andebrysterne, og der krydres med salt og peber. Steg dem i ovnen i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Smør skindsiden med honning og giv dem så 5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Derefter skal de hvile indpakket i 20 minutter.

Snit grønsagerne groft og rist dem på en varm pande til de tager farve og tilsæt derpå hønsebouillon. Tag derpå grønsagerne op og saucen tilsættes væden fra anden og friskhakket persille. Jævn med lidt maizena. Rodfrugterne serveres som tilbehør.

Lav röstien ved at rive kartoflerne groft. Skyl kartoflerne og vrid væden fra i et viskestykke. Smelt lidt smør på en pande og steg en "pandekage" gylden på begge sider. Tilsæt evt. friske krydderurter efter eget valg.

Andebryster serveres i tynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 64359 gange,
og udskrevet 2130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-13 16:08:48
Jeg mangler at vide hvor mange personer denne ret er til. Hvor mange gram andebryst pr. person Ellers er den dødlækker

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte hvad jeg havde, rosenkålblade, brocoli, selleri og jordskogger, ellers opskriften punktlig, det blev en uovertruffen succes

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker, dog grillede jeg brystet 5 min. lige inden det skulle spises.