Cannelloni med spinat og bacon

Cannelloni med spinat og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.frisk pastaplade (gerne grovpasta)
0.75 pk.Cheasy friskost med løg og urter (150)
500 g.spinat i hele blade
1 pk.bacon i tern
2.5 dl.Mornaysauce 5%
1 ds.hakkede tomater
1 tsk.Muskatnød, friskrevet (kan udelades)
 Salt
 friskkværnet peber
100 g.reven ost (gerne Cheasy 13%)
 
 Tilbehør:
4 lune flütes
 
Opskrift:
Den lange pastaplade deles i 8 lige store stykker.
Smøreosten smøres på stykkerne.
Bacon ristes let på en pande (eller mikroovn)
Spinaten stuves mornaysauce og smages til med salt og peber.
Bacontern tilsættes.

Den stuvede spinat med bacontern lægges i en bred stribe midt på de med ost smurte pastaplader.
De rulles sammen som en pandekage og lægges i et smurt ovnfast fad.

De hakkede tomater hældes over "pandekagerne".

Derefter den revne ost.
Det hele sættes i ovnen ved ca. 200 grader indtil osten er gylden.
Det smager godt med lune flutes til.

Tips:

For en lidt mere "spicy" version kan tilsættes 1 tsk. sambal Oelek og 1 fed hvidløg





karakterer:
Opskriften er vist 6520 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu